fbpx

AA Insurance Brokers

GEZONDHEIDSVERZEKERING • HUIS • AUTO

AA Insurance Brokers wordt gerund door een toegewijd team met vele jaren ervaring op het gebied van verzekeringen in Thailand. Onze klanten variëren van particulieren tot internationale bedrijven.

Ons motto is:

Alles wat verzekerbaar is, verzekeren wij!

Jarenlange ervaring

Wij zijn 100% onafhankelijk. We werken samen met veel verschillende maatschappijen, kennen de kleine lettertjes en vergelijken diverse plannen om voor u de beste optie te vinden.

Soort verzekering:

  • Ziektekostenverzekering
  • Woningverzekering
  • Autoverzekering

Iedereen heeft een verzekering nodig

Investeren in een verzekering is een goede keuze. En uw keuze om dit bij ons te doen is nog beter. Onze producten zijn afgestemd op uw specifieke verzekeringsbehoeftes.

Vriendelijk personeel

Ontmoet het vriendelijke en behulpzame personeel van AA Insurance Brokers voor al uw verzekeringsvragen in Hua Hin, Pattaya en Phuket.
U bent van harte welkom.

Kleine fouten kunnen grote consequenties hebben!
Voorkom torenhoge ziekenhuisrekeningen…

De juiste verzekering

Onverwachte rekeningen zijn nooit een welkome verrassing. Een goede verzekering is de beste preventie. Neem contact op met ons, wij adviseren u graag.

Check uw verzekering

Voorkomen is beter dan genezen – laat ons uw huidige ziektekostenverzekering gratis onder de loep nemen. Bent u op de juiste wijze verzekerd?

Verzekeringen

Wij zijn een onafhankelijk bureau en denken altijd vanuit het perspectief van de klant. Over de jaren hebben we goede relaties opgebouwd met tal van verzekeringsmaatschappijen waardoor wij in staat zijn u de beste prijs en service te bieden.

Verzekeringen: ingewikkeld ?

Verzekeringen kunnen behoorlijk gecompliceerd zijn. Laat het aan ons over, wij zijn er om u te assisteren.

AA Insurance Brokers

+66 (0) 92 836 5149
www.aainsure.net
 AA-Insurance-Rossignol-Phuket

AA Insurance Brokers
Sur rendez-vous uniquement.
By appointment only.

Onze artikelen

Votre assurance voiture

Votre assurance véhiculepar AA Insurance Brokers Le trafic de plus en plus chaotique s'ajoutant à un code de la route...

Votre assurance maladie

Votre assurance maladiepar AA Insurance Brokers Un traitement médical de première classe peut se révéler particulièrement onéreux, et plus spécialement...

Votre assurance-habitation

Votre assurance-habitationpar AA Insurance Brokers Votre maison représente habituellement votre plus gros investissement. Il est dès lors logique qu'elle soit...